Livrare 

1. Uleiurile se pot ridica de la sediul din Petrești, str. Pișcoltului, nr. 68, sau de la punct de lucru Carei, str. Constantin Mille, FN. Vă rugăm să ne contactați telefonic  0769123174 pentru a stabili detaliile livrării în Petrești/Carei.
 
2. Curierat rapid – Fan Courier 
Ne asigurăm că produsele achiziționate de dvs. vor fi expediate conform normelor și pentru a păstra intactă calitatea produselor. Termenul de livrare este de maximum 72 ore. În perioadele aglomerate acest termen se poate prelungi
 
 
Vă rugăm, de asemenea, să ne contactați prin email/Facebook/Instagram  pentru a putea stabili detaliile livrării în cazul în care doriți expedierea coletelor prin alte metode decât cele pe care noi le oferim.
 
 
·          Pentru comenzile care depășesc suma de 250 de lei, transportul este gratuit
·         Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 250 de lei, costul transportului este de 35 de lei
 
·         Produsele și serviciile oferite pe site sunt disponibile național. Preţul produselor afișat pe site este în lei (RON), are TVA inclus și nu include taxa de transport și ramburs. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.
 

Modalitati de plata

·         Ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
·         Transfer bancar în contul RO74 BACX 0000 0019 0056 8000 deschis la  UNICREDIT Bank – Alba Iulia. Vă rugăm să menționați numărul comenzii pe ordinul de plată.